NTP logo

  EMMI logo 

2020. augusztus 28-án kiállítással zárult a Nyitott Ajtó Baptista Iskola NTP-MŰV-19 es „VilágNézet” című képzőművészeti tehetséggondozó pályázata.  

A rendhagyó szabadtéri kiállításra a pályázat keretében megvalósuló tehetségfejlesztő műhelymunkákon készült alkotásokból válogattunk. Tűzzománc, batik, szövött, festett és egyéb grafikai eljárással készült munkákat láthattunk a kiállításon.


A program keretében a hetedikes diákok egy napos élményszerző programon is részt vettek, a szülőknek pedig interaktív délelőttöt rendeztünk. Az iskola eszközállománya projektorral, szövőkeretekkel bővült. Vendégül láthattuk Lenkey-Tóth Péter festőművészt, aki beszélt munkásságáról, hivatásáról, a művészet sokoldalúságáról, a tehetség természetéről diákjainknak. Előadása, személyisége maradandó élményt okozott. Tehetséges diákjainknak festéshez, grafikához minőségi rajzeszközöket vásároltunk. Papír és textilmunkáikhoz, filcmunkákhoz, nemezeléshez, batikoláshoz, szövéshez kiegészítettük már meglévő anyagunkat.

A diákoknak és tanáraiknak további sok sikert kívánunk, gratulálunk nekik!

 Ide kattintva elérhetők a pályázat dokumentumai.

go UP